كوچك يا بزرگ كردن بخش :.اخبار
آغاز ثبت نام مرحله تکمیل ظرفیت در رشته های پذیرش صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی از 26 مهر آغاز ثبت نام مرحله تکمیل ظرفیت در رشته های پذیرش صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی از 26 مهر
مرحله تکمیل ظرفیت پذیرش رشته های تحصیلی آزمون سراسری سال 95 (کارشناسی) در رشته های پذیرش صرفاً با اعمال سوابق تحصیلی ( بدون آزمون ) برای داوطلبانی که در آزمون سراسری سال 95 ثبت نام نموده یا ننموده اند  انجام می پذیرد.
کلیه متقاضیان می توانند با مراجعه به پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه پیام نور به نشانی :  www.pnu.ac.ir    برای ثبت‌نام در رشته‌های تحصیلی اطلاع حاصل نموده و ضمن مشخص نمودن رشته مورد علاقه خود ، با به همراه داشتن مدارک ذیل از روز دوشنبه 26/مهر/95  لغایت 24/آبان/95با مراجعه به مراکز و واحدها در مهلت مقرر نسبت به ثبت نام در دوره تکمیل ظرفیت رشته های پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه پیام نور اقدام نمایند.
 اطلاعات لازم درخصوص رشته های مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور سراسرکشور را در لینکTZ.pnu.ac.irبیابید
     کلیه متقاضیان می‌بایست حداکثر تا تاریخ 31/6/95 دارای مدرک پیش‌دانشگاهی یا دیپلم کامل متوسطه نظام قدیم (دوره چهارساله) و یا کاردانی (فوق دیپلم) بوده باشند .
توجه: لازم به ذکر است آن دسته از متقاضیان که حداکثر تا تاریخ 30/10/95 موفق به اخذ مدرک پیش دانشگاهی یا کاردانی می شوند نیز می توانند در مرحله تکمیل ظرفیت شرکت نمایند.

مدارک مورد نیاز :
1-اصل و یا گواهی مدرک دیپلم چهارساله نظام قدیمبا امضاء و ممهور به مهر دبیرستان یا سازمان آموزش پرورش.
2-اصل و یا گواهی مدرک تحصیلی دیپلم نظام جدیدبا امضاء و ممهور به مهر دبیرستان یا سازمان آموزش پرورش.
3-اصل و یا گواهی مدرک پیش دانشگاهیبا امضاء و ممهور به مهر دبیرستان یا سازمان آموزش پرورش.
4-گواهی اخذ مدرک کاردانی برای آن دسته از دارندگان مدرک دیپلم نظام جدید که فاقد مدرک پیش دانشگاهی می باشند.
5-اصل شناسنامه و 2 برگ کپی از صفحات آن.
6-اصل کارت ملی و 2 برگ کپی از آن .
7-شش قطعه عکس 4*3 تهیه شده در سال جاری با زمینه سفید.
8-مدرک نظام وظیفه برای برادران مشمول.

روابط عمومی دانشگاه پیام نور واحد فیرورق